Värskenda oma magamiskeskkonda tänapäevase ja praktilise pesukastiga v

Värskenda oma magamiskeskkonda tänapäevase ja praktilise pesukastiga voodiga!

Värskenda oma magamiskeskkonda tänapäevase ja praktilise pesukastiga voodiga!

Meie e-poes leiad laia valiku erineva suurusega ja vedrustusega pesukastiga voodeid, alates 140x200 kuni 180x200 sentimeetrise suurusega.

Võimalus voodipesu jaoks eraldi kasti hoida tagab magamisruumi puhtuse ja värskuse. Kõik meie pesukastiga voodid on varustatud kvaliteetse pocket vedrustusega, mis tagab optimaalse mugavuse magamise ajal. Samuti pakume lahtikäivaid ja puidust voodeid, mis sobivad ideaalselt nii klassikalisele kui ka modernsele magamisruumile.

Meie kontinentaal- ja jenkkivoodid on valmistatud kvaliteetsest mööblikangast ja pakuvad kõrget mugavust tänu madratsiga. Lisaks pakume ka madalama voodiraamiga võimalusi, mis sobivad eriti väiksematesse magamisruumidesse.

Ära jäta võimalust endale parima unekvaliteedi tagamiseks ja külasta meie veebipoodi, kus leiad laia valiku pesukastiga voodeid, mida saad maksta järk-järgult placet järelmaksuga. Osta endale täna kvaliteetne pesukastiga voodi ja naudi magamiskogemust uuel tasemel!

"Värskenda oma uneruumi - osta endale pesukastiga voodi juba täna!"


1 kommentaar

  • Tere,
    Ostsin kaks voodit, kuid põrandakütte tõttu oleks ka jalad vajalikud. Varem ngin, et teie pakutud voodile on võimalik ka jalad panna, kuid nüüd neid enam ei leia teie lehelt.
    Kas ei olegi ja kas sel juhul on võimalik mingid muud tüüpjalad alla panna?

    Anu

Kirjuta meile oma arvamus või küsimus :)