Ühe kliendi lugu

Ühe kliendi lugu

Pesukastiga voodi puhul saab rääkida paljudest positiivsetest omadustest, mis annavad märku voodi suurepärasest kvaliteedist ja pisidetailidest, mille peale on mõeldud, et voodi oleks parim valik igasse heast maitsest lugupidavasse kodusse.

Lisaks pesukastiga voodi omadustele ei ole kindlasti vähem tähtis teenuse osa, mille kaudu voodi Sinu koju jõuab.

Pered, kes omale kodu loovad, on erinevate valikute ja „hirmude“ küüsis- millist mööblit valida, kaua kohale jõudmine aega võtab? Keegi ei soovi, et tellitav mööbel jõuaks kohale mitme kuu pärast, eriti kui rääkida voodist, mis tagab hea une ja seeläbi ka sinu võimekuse uuel päeval toimetada.

Mis saaks aga olla erilisem, kui tellida voodi igaks juhuks ära, kõhklusega, et äkki pean mitu kuud ootama ja see jõuab hoopis kohale lubatud 6 nädalaga, nii et voodi ootab kohale jõudes hoopis Sinu kodu valmimist, mitte vastupidi.
Sellised edulood pesukastiga voodi tellimisel pesukastigavoodid.ee lehelt just juhtuvadki.

Klient tellis pesukastiga voodi Pesukastiga voodi Claudia 180x200cm Velvet Gl5 Beige.

Tegu on peatsiga voodiga, mille kokkupanek on just peatsi olemasolu tõttu keerulisem kui peatsita pesukastiga voodi puhul. Klient tellis kokkupaneku meie poolt, et olla kindel, et voodi kestab ja kvaliteet säilib.

Voodi on täielikult lahti võetud kujul kastides. Kokkulepitud päeval sai mindud kliendi juurde ja alustasime töödega.

Pesukastiga voodi kokku panek

Klient oli ootusärevuses ja põnevil. Oleme lubanud, et voodi kokkupanek võtab aega 2 tundi ja täpselt selle ajaga ka voodi kokku pandud sai.

Voodit kokku pannes kontrollime alati, kas kõik detailid on olemas ja olemasolevad detailid terved ja puhtad. Õnneks juhtub harva, kui voodit tellides jõuab meie lattu rikutud pakendiga toode ja seeläbi on tekkinud oht, et voodi detailidega võib olla midagi juhtunud.

Lisaks jälgime, et kõik mehhanismid töötaksid ja paigaldus oleks sirge ja puhas, ilus visuaalselt vaadata.

Pesukastiga voodi kokkupanek Pesukastiga voodi kokku panek Pesukastiga voodi kokku panek

Taolise voodi kokkupanek võtabki aega keskmiselt 2 tundi. Kliendi osa kogu protsessis on tagada ruumi sissepääs ja peale 2 tundi saab klient korrektse voodi, mis on paigaldatud  asukohta, kuhu on voodit soovinud. 

Taolise voodi kokkupanek võtabki aega keskmiselt 2 tundi. Kliendi osa kogu protsessis on tagada ruumi sissepääs ja peale 2 tundi saab klient korrektse voodi, mis on paigaldatud  asukohta, kuhu on voodit soovinud.

Täpselt nii lihtne kogu protsess ongi:
- tee tellimus pesukastigavoodid.ee lehelt, klikkides sobivad valikud, pannakse kokku täpselt sinu jaoks sobiv voodi;
- garanteerime lubatud tarneaja;
- toome detailid, paneme kokku ja utiliseerime pakendid;
- paigaldamine olulist ruumi ei võta;
- voodi ei vaja kokkupanduna avamiseks lisaruumi;
- ühes tükis puuduvate lippidega voodipõhi on kriuksu- ja purunemisvaba;
- vastupidavad gaasiamordid tagavad lisaks lihtsale panipaiga avamisele ka kauakestva lahenduse.

Pesukastiga kontinentaal voodi kokku panek

Me ei tee endile teenuse osutamisel ega pesukastiga voodite näol allahindlust. Soovime pakkuda vaid parimat ja kvaliteetsemat, et klient tunneks ennast hoituna.


Kui sul tekkis küsimusi kas meie osutatud teenuse, e-poe või toodete osas, võta meiega julgesti ühendust. Aitame Sinu ostust teha järgmise hea kogemuse!


Kirjuta meile oma arvamus või küsimus :)