THE STANDARD 100 by OEKO-TEX®

THE STANDARD 100 by OEKO-TEX®

THE STANDARD 100 by OEKO-TEX® on sõltumatu, ühtne ja rahvusvaheline sertifitseerimissüsteem, mis tagab tekstiiltoodete ohutuse ja kvaliteedi kõikides tootmisetappides. Selle sertifikaadi omamine tähendab, et tooted on kontrollitud ja testitud kahjulike ainete osas, pakkudes tarbijatele kindlustunnet ja usaldust nende valikute suhtes.

Omadused ja väärtuspakkumised:

  1. Sõltumatus: OEKO-TEX® on erapooletu organisatsioon, mis tagab objektiivse ja usaldusväärse hindamise toodetele.
  2. Terviklikkus: STANDARD 100 by OEKO-TEX® hõlmab kõiki tekstiiltoodete tootmisetappe, alates kiududest, lõngadest, kangastest kuni valmistoote ja tarvikuteni.
  3. Keskkonnasõbralikkus: OEKO-TEX® sertifikaadi omamine näitab, et toode on valmistatud keskkonnasõbralikul viisil, kasutades ohutuid ja jätkusuutlikke materjale ja protsesse.
  4. Inimese- ja beebisõbralikkus: STANDARD 100 by OEKO-TEX® tagab, et tooted ei sisalda kahjulikke aineid, mis võivad kahjustada inimeste ja eriti imikute tervist. See tähendab, et need tooted on ohutud igas vanuses kasutajatele.
  5. Usaldus: OEKO-TEX® sertifikaat annab tarbijatele usalduse ja kindlustunde, et nende valitud tooted on ohutud, kvaliteetsed ja keskkonnasõbralikud.

OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifitseerimine tagab tarbijatele, et tekstiiltoodete valmistamisel kasutatud materjalid ja tarvikud on ohutud, keskkonnasõbralikud ja ei kahjusta inimeste ega imikute tervist. Selle sertifikaadi omamine tootjate poolt näitab nende pühendumust jätkusuutlikkusele, kvaliteedile ja tarbijate ohutusele.


Kirjuta meile oma arvamus või küsimus :)