Miks on kindel valik just pesukastiga voodi?

Miks on kindel valik just pesukastiga voodi?

Miks on kindel valik just pesukastiga voodi?

Pesukastiga voodil on palju positiivseid omadusi, mis loovad kvaliteetse ja vastupidava valiku. Võrreldes erinevaid tüüpe voodeid tuleks tähele panna erinevaid nüansse, jättes hetkeks kõrvale ainult rahalise poole.

 

Kõige olulisem on endale selgeks teha, mida välja käidava raha eest saab. Ilmselt ei ole kellelgi soovi soetada endale voodit, mis näeb küll pealtnäha ilus välja, kuid hakkavad kasutamise käigus tekkima agad või veel hullem- puudub kvaliteet ja sellega koos väheneb kasutusiga.

 

Pesukastiga voodid on eelkõige silmatorkavalt glamuurse välimusega, millest õhkub juba peale vaadates kvaliteeti.

 

Konstruktsioon

Kvaliteedi loob kasutatud kõrgkvaliteetne puitmaterjal ja konstruktsioon, mis on loodud selliselt, et puuduvad lisalipid, mis ajapikku kipuvad nagisema ja lihtsalt purunema. Pesukastiga vooditel on vastupidav metallraam ja ühes tükis põhi.

Kõrget kvaliteeti näitab asjaolu, et lubatud kandevõime on 300 kg, mis on veidi enam kui poole rohkem teiste voodite kandevõimest.

 

Pesukast

Pesukastiga voodite avamine on lihtne, võrreldav auto pagasiruumi avamisega. Pesukasti avamiseks on voodil gaasiamordid, mis on samuti kvaliteetsed ja kulumiskindlamad, kui teised avamiskonstruktsioonid.

Sobib ideaalselt väiksemasse korterisse või ruumi, mis ei vaja või kus ei ole võimalust voodi hoiuruumi lisaruumi jaoks, näiteks väljatõmmatavate sahtlite jaoks.

 

Pesukast on mahukas, olles 30 cm sügav ja täiesti vastu maad, mis tagab selle, et pannes ära suurel hulgal erinevaid asju- riideid, jalanõusid jpm, ei vaju põhi läbi ega ole siine, mis võivad murduda või kergesti kuluda. Suur pesukast loob lisaks võimaluse hoida ruumi kokku ka lisakappide või kummutite soetamise pealt.

 

Tolmuvaba

Kuna voodi on täiesti vastu maad, on voodialune 100% tolmuvaba. Mõeldud on aga ka nende klientide peale, kellel toas põrandaküte. Et mitte soojakadu tekitada, on võimalik soetada voodile jalad, mis on disainitud täpselt selle järgi, et robottolmuimeja mahuks kenasti voodialust koristama.

 

Madrats

Oluline tähelepanek on ka asjaolu, et voodi madrats on vahetatav. Miks see on oluline? Sellel on mitmeid põhjuseid:

  • madratseid on erinevaid sorti, on kõvemaid ja pehmemaid. Pesukastiga voodi puhul saab iga klient teha oma madratsi valiku ise;

  • kui kasutada odavamat madratsit, võib see ajapikku vormist välja vajuda või juhtub ikka lastega või loomadega peredes õnnetusi, mille tõttu vajaks madrats väljavahetamist. Pesukastiga voodi puhul ei ole tarvidust madratsi vahetamise vajaduse tekkimisel välja vahetada kogu voodit.

 Madrats on voodil kindlalt paigal tänu libisemisvastasele materjalile ja libisemisvastasele hoidjale.

 

Kompaktsus

Pesukastiga voodil ei ole peatsit, mis annab mitmekülgsema võimaluse voodit paigutada näiteks akna alla või katusekorterisse. Kes aga leiab, et pesukastiga voodi on täpselt temale, kuid tahaks siiski peatsit, siis see võimalus on olemas. Valik peatseid on leitavad kodulehelt.

 

Üles seadmine

Kui see kõik Sind kõnetas, siis kindlasti jäid mõtlema, et kes ja kuidas mul selle voodi kodus kokku oskaks monteerida? Voodi kokkupanek on samuti äärmiselt lihtne, võttes aega umbes 30 minutit ja sellega saab hakkama igaüks- abiks on piltidega juhend.

Kui ei ole soovi voodit ise kokku monteerida, saab antud teenust juurde osta. Pesukastikavoodid.ee spetsialistid soovitavad eritellimusel soetatud pesukastiga voodi monteerimisel antud teenust kasutada, kuna voodi koosneb rohkematest detailidest ja vajab veidi rohkem aega ja teadmisi.

 

Pesukastiga voodite puhul on hind ja kvaliteet kindlalt paigas. Pesukastiga voodi puhul on mõelnud iga väiksemagi detaili peale, mis looks parima kvaliteedi, vastupidavuse, kergesti kasutatavuse ja võimaluste rohkuse.

 

Tootevalik on leitav SIIT, vali sobiv suurus, toon ja tüüp. Lisaküsimuste korral võta meiega kindlasti ühendust ja leiame sobiva lahenduse.


Kirjuta meile oma arvamus või küsimus :)