Pesukastiga voodi v1 kokkumonteerimisjuhend

Pesukastiga voodi v1 kokkumonteerimisjuhend

Pesukastiga voodi Venecia kokkumonteerimisejuhend

Voodi kokkupanemine võtab keskmiselt aega 30 minutit ning selleks on vaja vaid mõningaid tööriistu, mis ei kuulu paketti: ristpeaga kruvikeeraja, haamer ning 10 ja 13 mm mutrivõti.

Ava pakend ettevaatlikult lõigates noaga mööda pikka soont. Ära vigasta detaile.  Paiguta detailid põrandale pildil näidatud asukohtadesse (sooned sissepoole). Kahe pikimal detailil on ühes otsas kruviaugud samale poole.

Palun avage pakend ettevaatlikult, lõigates noaga mööda pikka soont, et vältida detailide kahjustamist.

Paigutage detailid põrandale vastavalt pildil näidatud asukohtadele, asetades sooned sissepoole. Kahel pikimal detailil on ühes otsas kruviaugud samas suunas.

Kinnita tüüblid ja keermega kinnituspoldid nurgadetailide külge. Kasuta tüüblite paigaldamisel kergelt haamri abi.  Küljedetailidele paigalda ümarad metallist kinnitusvahendid noolega lühema serva poole.

Kinnitage tüüblid ja keermega kinnituspoldid nurgadetailide külge. Tüüblite paigaldamisel võite kasutada kergelt haamrit.

Paigaldage küljedetailidele ümarad metallist kinnitusvahendid. Kinnitusvahendi nooled peaksid olema suunatud lühema serva poole.

Paigalda pikimate küljedetailide keskel olevatesse aukudesse sobivad tüüblid ning kinnitid. Tüüblite paigaldamisel kasuta kergelt haamri abi ning kinniti keera sobivasse auku ristpeaga kruvikeerjaga.

Paigaldage pikimate küljedetailide keskel olevatesse aukudesse sobivad tüüblid ja kinnitid. Tüüblite paigaldamisel võite kasutada kergelt haamrit ning kinniti kinnitage sobivasse auku ristpeaga kruvikeerajaga.

 Kinnita nurga detailid ühe pikima küljedetaili külge kasutades kuuskant võtit, keerates võtit päripäeva. Jälgi soonte ühilduvust.

Kinnitage nurgadetailid ühe pikima küljedetaili külge, kasutades kuuskantvõtit ja keerates võtit päripäeva. Veenduge, et sooned oleksid ühilduvad.

Kinnita etevaatlikult lühem küljedetail pikima küljedetaili külge kasutades kuuskant võtit. Võimaluse korral kasuta abiks teist inimest.

Kinnitage ettevaatlikult lühem küljedetail pikima küljedetaili külge, kasutades kuuskantvõtit. Soovitatavalt võite kaasata teise inimese abi.

Kinnita kitsas voodipõhjatugidetail ristpeaga kruvikeeraja abiga.

Kinnitage kitsas voodipõhja tugidetail ristpeaga kruvikeeraja abil.

Paiguta ettevaatlikult üks põhjaplaat hoolikalt teistel detailidel olevasse soontesse, maha lõigatud nurgad voodi nurkade suunas. Kindlasti kasuta teise inimese abi.

Paigutage ettevaatlikult üks põhjaplaat hoolikalt teiste detailidel olevatesse soontesse, maha lõigatud nurgad voodi nurkade suunas. Soovitavalt kaasake teise inimese abi.

Sama tee ka teise põhaplaadiga. Jälgi, et plaadid jääksid keskel kohakuti ning ilma suurema vaheta. Kindlasti kasuta teise inimese abi.

Tehke sama ka teise põhjaplaadiga. Jälgige, et plaadid jääksid keskel kohakuti ja ilma suurema vahega. Soovitatavalt kaasake teise inimese abi.

Paigalda teine eelnevalt ettevalmistatud pikim küljedetail alusplaatide peale nii, et alusplaadid jääksid ilusti soonte sisse. Keera kuuskant võtmega nurgad kokku, aga samal ajal hoolikalt jälgides, et põhjaplaat püsib soones. Kindlasti kasuta teise inimese abi.

Paigaldage teine eelnevalt ettevalmistatud pikim küljedetail alusplaatide peale nii, et alusplaadid jääksid ilusti soonte sisse. Keerake nurgad kokku kuuskantvõtmega, samal ajal hoolikalt jälgides, et põhjaplaat püsib soones. Soovitatavalt kaasake teise inimese abi.

Kinnita ka keskel asuv põhjaplaadi tugidetail ja põhjaplaadi tuginurgad ristpeaga kruvikeerajaga.

Kinnitage ka keskel asuv põhjaplaadi tugidetail ja tuginurgad ristpeaga kruvikeerajaga.

Gaasiamordimehhanismi pakendist väljavõttes liiguta mehhanism nii, et gaasiamorti lahtine ots sobituks täpselt vastas küljes oleva poldi otsa, millelt eemalda eelnevalt küljes olev mutter. Gaasiamorti kokku suruda ei ole vajadust. Seejärel kinnita gaasiamordimutrid hoolikalt kasutades 10 leht- või padrunvõtit.

Kui olete gaasiamordimehhanismi pakendist välja võtnud, liigutage mehhanismi nii, et gaasiamordi lahtine ots sobiks täpselt vastas asuva polti otsa külge, millelt eemaldage eelnevalt kinnitatud mutter. Gaasiamordi kokku surumine ei ole vajalik. Seejärel kinnitage gaasiamordimutrid hoolikalt, kasutades 10 leht- või padrunvõtit.

 

Kinnita gaasiamordimehhanism voodiküljedetaili küljes olevatesse aukudesse kolme poldiga nii, et mehhanismi ülemise detaili kalle jääb küljedetaili lühemasse külge. Ära unusta seibe lisada. Nihuta mehhanism võimalikult lühemakülje suunas (vaata paremal asuvat polti augu suhtes). Poldid keera kinni vaid näppudega nii palju kui saab.

Kinnitamaks gaasiamordimehhanismi voodiküljedetaili küljes olevatesse aukudesse, kasuta kolme poldiga kinnitust. Enne kinnitamist veendu, et mehhanismi ülemine detail oleks kaldu küljedetaili lühema külje suunas. Ära unusta lisada seibe, et tagada kinnituse stabiilsus. Nihuta mehhanism võimalikult lühema külje suunas, olles tähelepanelik paremal asuva polti augu suhtes. Poldid keera kinni näppudega nii palju kui võimalik, vältides ülepingutamist.

Voodi kaanedetail tõsta kahe inimese vahel voodiraami kohale ning palu kolmandal inimese abi kinnitada voodikaane detailil olevad poldid kinnitada gaasiamordimehhanismi külge mutritega.  Peale kinnitamist sulge voodikaas ning veendu, et kaan on sirgelt voodiraamil. Vajadusel nihuta kaant õigesse asendisse ning ava ettevaatlikult, et hoolikalt kinni keera poldid ja mutrid.

Toimingu alguses tõsta voodi kaanedetail kahe inimese vahel voodiraami kohale ja veendu, et see on ühtlaselt jaotunud. Seejärel palu kolmandal inimesel aidata gaasiamordimehhanismi külge kinnitada kaanedetailil olevad poldid. Kinnitamiseks kasuta mutrivõtit ja keera poldid kindlalt kinni.

Kui kaanedetail on kinnitatud, sulge voodikaas ja veendu, et see on paigas ja tasakaalus voodiraamil. Vajadusel nihuta kaant õigesse asendisse ja kontrolli, et see on ühtlaselt jaotunud. Kui kõik on paigas, keera poldid ja mutrid hoolikalt kinni ning veendu, et kaanedetail on kindlalt kinnitatud gaasiamordimehhanismi külge.

 

Sisesta käepideme poldid läbi voodikaane metallraami aukude ning kinnita käepide. Paigalda madratsi tugi voodikaane teise otsa.

Aseta käepideme kinnituspoldid voodikaane metallraami aukudest läbi ning kinnita käepide. Paigalda madratsi tugi voodikaane vastasküljele.


Kirjuta meile oma arvamus või küsimus :)